Hygiëne Display

In de huidige anderhalve-meter-samenleving zal hygiëne een steeds belangrijkere plaats in gaan nemen. Ook u als ondernemer wilt hier graag in voorzien. Om uw klanten de mogelijkheid te geven om hun handen te reinigen, kunt u ervoor kiezen om onze hygiëne display te plaatsen bij uw entree.

Onze hand hygiëne display:

  • Is gemaakt van roestvrij staal..
  • Heeft een minimalistisch design.
  • Zorgt voor een betere naleving van de hygiënemaatregelen.
  • Helpt klanten en medewerkers beter beschermen tegen besmetting en verspreiding.

Nu tijdelijk 21% introductiekorting!

De hele maand mei geven wij 21% introductiekorting weg.

Introductiepakket:

  • 1 x RVS Display
  • 3 x (1L) flessen handgel

van € 315,- voor € 249,-

 

Interesse? 

Neem contact op met Bernee Eiting van Eeftink Rensing Constructiewerk

b.eiting@eeftink-rensing.nlDe entree is een visitekaartje van je bedrijf, kantoor, restaurant, winkel en theater. Geef de juiste eerste indruk van je bedrijf met de hand hygiëne display.Hand hygiëne is nu en straks voor iedereen de normaalste zaak ter wereld. Alleen door het ook aan te bieden aan uw gasten / klanten kunnen ze er ook gebruik van maken.Voorkom een rommelige uitstraling van je hygiëne plek en ga voor een schoon en minimalistisch uiterlijk met de hand hygiëne display.

Liever een automatische dispenser?

De hygiënedisplay is ook leverbaar met automatische dispenser. Hiermee kunnen u en uw klanten geheel contactloos de handen reinigen.

Duurzaam
Ook als de maatregelen straks weer worden versoepeld, is deze oplossing perfect in te zetten in de horeca, in onderwijsgebouwen, in kantoorpanden en andere openbare gelegenheden. Zolang het Coronavirus nog actief is, maar ook in de toekomst; de dispenser is een goede toevoeging om een betere hygiëne te waarborgen.

 

Interesse? 

Neem contact op met Bernee Eiting van Eeftink Rensing Constructiewerk

b.eiting@eeftink-rensing.nl

WINKELMAND

0